Webbhotell från 50-100 kronor

Jämför de bästa webbhotellen med en kostnad om 50 till 100 kr i månaden.

Vid prisnivån mellan 50 och 100 kronor är tillgången till obegränsad trafik standard (eller ett trafiktak som motsvarar det), det innebär att du inte behöver oroa dig för att webbhotellet kommer strypa din trafik om du skulle nå upp till maxtaket av besökare eller trafik under någon månad.

Denna nivå passar dig som tar ditt webbplatsbyggande seriöst men samtidigt inte vill tömma plånboken. Till exempel ligger en bloggare som drar mycket trafik helt rätt i denna prisnivå.

Prisinformation senast uppdaterad:
21 juni, 2024

Inleed Logotyp
4.8/5

Utrymme:

50 GB (SSD)

Trafik:

3 000 GB

Domäner:

Obegränsat

Pris:

99 kr/mån

Kostnad första året1 188 kr
RAM8 GB
CPU4 Core
DatabaserObegränsat
Gratis SSLJa
BackupJa
1-Click InstallationWordPress, Drupal, Joomla m.m.
SidbyggareJa
KundtjänstTelefon, e-post & Messenger
Miss Hosting Logotyp
4.6/5

Utrymme:

100 GB

Trafik:

750 GB

Domäner:

1 st

Pris:

99 kr/mån

Erbjudande:

1 kr per månad i 12 månader

Kostnad första året12 kr
RAM512 MB
CPU1 Core
Databaser25 st MySQL
Gratis SSLJa
BackupJa
1-Click InstallationWordpress, Drupal, Magento m.m.
SidbyggareJa
KundtjänstTelefon, kontaktformulär, chatt, e-post & Messenger
Simply Logotyp
4.5/5

Utrymme:

10 GB

Trafik:

Obegränsat

Domäner:

Obegränsat

Pris:

84 kr/mån

Erbjudande:

6,36 kr per månad i 12 månader

Kostnad första året76,32 kr
RAM512 MB
CPU1 Core
Databaser2 st MySQL
Gratis SSLJa
BackupJa, dagligen
1-Click InstallationWordpress, Joomla, Drupal, Magento, Prestashop
SidbyggareNej
KundtjänstTelefon & kontaktformulär

Webbhotell för 50 - 100 kr per månad

Du som bloggar på en professionell nivå har främst behov av obegränsad trafik och snabba laddningstider för ”lätt” material. Undvik tunga filer som stora bilder, ljud och video. Om du inte vill lägga mer än absolut nödvändigt på dina omkostnader för att driva bloggen är det denna prisnivå du bör lägga dig på.

Även på denna prisnivå kommer vårt favoritpaket ifrån Inleed, anledningarna är många. De utklassar konkurrensen när det kommer till snabbhet i respons och dataleverans, med supersnabba hårddiskar med Solid State Disk-teknologi (SSD), 4 kärnors CPU och 8GB RAM hittar du troligtvis ingen bättre leverantör i denna prisklass. Deras servrar ligger lokalt i Tällberg och Falun, ytterligare en faktor för snabb leverans av data.

Du som inte har behov av större utrymme än 50 GB och har mer trafik än 3 000 GB (hela 3 TB) i månaden bör, enligt oss, välja Inleeds Primepaket för endast 99 kr i månaden.

Misshostings ”Small”-paket får du för 99 kr i månaden (1 kr/mån det första året), du får då tillgång till 750 GB trafik och 768 MB RAM för snabb leverans av din blogg. Detta paket passar alldeles ypperligt för dig som driver ett lite större företag med kunder över hela Sverige. Du klara då av att leverera tung trafik, även trafik som innehåller större filer.

För dig med en något smalare budget är One.com:s ”Entusiast”-paket nästan lika bra, du får tillgång till allt som Misshosting erbjuder men med något tunnare utbud av 1-click-installationsmöjligheter.