Webbhotell från 0-50 kronor

Jämför de allra billigaste webbhotellen som kostar upp till 50 kr.

Här presenterar vi de allra billigaste webbhotellen vi kunnat hitta på den svenska marknaden. Inget av hotellen kostar mer än 50 kr till ordinarie pris. Vissa av hotellen har specialerbjudanden som gäller under det första året.

Alla webbhotell vi presenterar ligger på servrar som vi själva har testat och utvärderat. Vi kan rekommendera dessa till personer och företag som vill bygga sin första webbplats och nå ut inom en mindre omfattning. Exempelvis personlig blogg eller ett lokalt företag.

Prisinformation senast uppdaterad:
21 juni, 2024

Inleed Logotyp
4.8/5

Utrymme:

2 GB

Trafik:

50 GB

Domäner:

Obegränsat

Pris:

19 kr/mån

Kostnad första året 228 kr
RAM 1 024 MB
CPU 1 Core
Databaser Obegränsat
Gratis SSL Ja
Backup Ja
1-Click Installation WordPress, Drupal, Joomla m.m.
Sidbyggare Ja
Kundtjänst Telefon, e-post & Messenger
Egensajt Logotyp
3.7/5

Utrymme:

1 GB

Trafik:

20 GB

Domäner:

Obegränsat

Pris:

10 kr/mån

Kostnad första året120 kr
RAM128 MB
CPU1 Core
DatabaserObegränsat
Gratis SSLJa
BackupDagligen
1-Click InstallationWordPress
SidbyggareJa
KundtjänstE-post, telefon, chatt & Messenger

Webbhotell för högst 50 kr per månad

Ett webbhotell behöver inte kosta mer än 50 kronor i månaden, även till ordinarie pris. Du behöver inte tumma på kvalitén.

Om du har för avsikt att driva en större webbplats som även måsta gå snabbt och vara driftsäker bör du dock titta på andra webbhotell som kostar lite mer.

Vår favorit bland de mest billiga webbhotellen är Inleeds ”standard”-paket som ger dig 2 GB SSD-lagring, SSD innebär snabbare leverans av information jämfört med en konventionell HDD. Trafik om 50 GB räcker till de flesta webbplatserna så länge dina besökare inte har behov av att ladda ner större filer från din webbplats. Gratis SSL-certifikat och ingen startavgift gör att du snabbt kommer igång med ditt webbhotell. En annan sak som talar till Inleeds fördel är att du får tillgång till 1 GB RAM, dubbelt så mycket minne som alla andra inom den här priskategorin. RAM i kombination med SSD-disken gör så att leverans av information mellan webbhotellet och dina besökare blir extra snabb.

I takt med höjning av elpriserna har antalet webbhotell som erbjuder lagring för under 50 kr i månaden minskat. Vår favorit har dock alltid varit Inleed, de håller kvar vid sitt grymma erbjudande om 19 kr/mån, ett kalas-erbjudande!